menu button
×

Planlagte kull

valper fra Zicata's kennel

Vi venter Eurasier valper i uke 23

måndag, mai 15, 2017

Zicata's Kikka Of Benji "Kikka" og Zicata's Vamp Of Cheveyo "Dino" 


Zicata's Kikka Of Benji, som til daglig kalles "Kikka", er ei utrolig glad og snill tispe. Hun har hatt ett valpekull fra tidligere. "Kikka" er fra eget oppdrett, hvor mor kommer fra Finland og far fra Sverige. Hun er ei utrolig tillitsfull og snill tispe. Veldig glad i barn og elsker å være med på alt som skjer. 


Zicata's Vamp Of Cheveyo, som til daglig kalles "Dino" er en fantastisk snill og god herremann. Han kommer fra vår kennel og hans mor kommer fra Finland og hans far kommer fra England. Han er blitt brukt en gang tidligere og ga meget fine valper.


 Begge foreldre til dette valpe kullet følger NKK's og Norsk Eurasier Klubb's retningslinjer for avl. De er begge helsesjekket og premierte. 


Kikka

Dino


Eurasier valper ventet i uke 27

måndag, mai 15, 2017

NUCH Feuerblick Renate og Zicata's Brucelee Feuerblick


 Renate er tispe som er importert fra Finland og har hatt 3 valpekull fra før. Hun kalles til daglig for "Ninni". Hun er ei fantastisk snill og god tispe på alle måter. Hun har gitt utrolig flotte valper med tanke på gemytt, eksteriør og helse til valpene hun har gitt. Ninni er ei tispe som er gald i alt og alle, og hun er utrolig lett å bli betatt av. 


Zicata's Brucelee er en herremann som kommer fra vår kennel. Han kalles til daglig for Elvis. Begge hans foreldre kommer fra linjer i Sverige. Elvis er en virkelig flott herremann, utrolig rolig og lydig. Han elsker å være med der det skjer noe. Meget tillitsfull og snill med alt og alle. Han er brukt en gang tidligere. Begge disse foreldrene følger NKK's og NEK's avl's avlsrettningslinjer. De er begge helsesjekket og premierte.


Ninni

Elvis

Kontakt oss

Trond og Janne Liljedahl

Fjellnærvegen 42

2610 Mesnali

Tlf: 62 36 30 28

Mob Trond: 40 24 29 52

Mob Janne: 46 94 71 83

E-mail: janne@zicata.com